Het grote BiebBoys Zomerchallenge lespakket + ExpeditieBoek

Het is weer zover! Deze zomer dagen de BiebBoys alle leerlingen van groep 3 t/m 8 uit om tijdens de zomervakantie met boeken en lezen bezig te zijn. Dit jaar gaan de BiebBoys op expeditie en moeten ze allerlei proeven doorlopen. En daar kunnen ze wel weer wat hulp bij gebruiken! 

De Grote BiebBoys Zomerchallenge  start ook dit jaar weer in de klas. Leerkrachten kijken samen met hun leerlingen naar de video van de BiebBoys. Vervolgens gaan de leerlingen aan de slag met het bijbehorende lespakket.

Alle leerlingen krijgen daarna het BiebBoys-ExpeditieBoek mee naar huis. In het boek vind je uitdagende challenges, boekentips, ondeugende weetjes en grappige stickers. En daar blijft het niet bij, er komt ook een toffe BiebBoys giveaway die leerlingen exclusief kunnen ophalen in de bibliotheek! Met het BiebBoys-ExpeditieBoek op zak hoeft niemand zich te vervelen deze zomer! 

Enthousiast over deze toffe campagne?
Mail naar doemee@biebboys.nl

Toolkit Bibliotheek - De Grote BiebBoys Zomerchallenge

Hieronder staat al het materiaal voor jouw bibliotheek voor De Grote BiebBoys Zomerchallenge – Expeditie BiebBoys. In de toolkit vind je o.a. de volgende bestanden ter promotie van de zomerchallenge:

  • Algemene afbeeldingen en logo BiebBoys (met o.a. een 3-luik voor Instagram)
    Tag @debiebboys
  • Foto van de voorkant & achterkant van het Doeboek
  • Afbeeldingen van de give-away (mock-ups)
  • Banners voor op je website
  • Ontwerp voor promotieposter (A1 formaat) en/of beachflag (zelf te bestellen/drukken).

Daarnaast vind je in de map ‘Speurspel’ de handleiding en het zelf af te drukken spelmateriaal voor het Speurspel. Dit toffe zoek-spel kunnen medewerkers in de vestiging zelf uitzetten om de campagne extra aandacht te geven!

Lespakket & lesvideo
Op 5 juni staat het lespakket met de lesbrief en video online op www.biebboys.nl. Wil je de les zelf introduceren in de klas, je vindt in de toolkit voor scholen een opzet hiervoor.

Toolkit Onderwijs - De Grote BiebBoys Zomerchallenge

Hieronder staat al het materiaal voor jouw bibliotheek om te gebruiken voor de promotie en communicatie naar de scholen over De Grote BiebBoys Zomerchallenge – Expeditie BiebBoys.

BiebBoys in de klas!