De Grote BiebBoys Zomerchallenge

Het is weer zover! De Grote BiebBoys zomerchallenge komt eraan. Samen met de Koninklijke Bibliotheek en het vakantielezen van Biblionet, is de BiebBoys zomerchallenge onderdeel van de zomerleescampagne voor de jeugd van 2024.

De BiebBoys dagen alle leerlingen van groep 5 t/m 8 uit om tijdens de zomervakantie met boeken en lezen bezig te zijn. De grootste vijand van de BiebBoys, de Antilezer, laat met zijn nieuwe uitvinding boeken verdwijnen. Het is aan de BiebBoys om dit te stoppen. Daar kunnen de BiebBoys wel wat hulp bij gebruiken. In het expeditieboek, vol met toffe challenges, puzzels, weetjes en boekentips, kunnen de kinderen helpen de Antilezer te vinden.

Deelname per klas
De kosten blijven gelijk aan vorig jaar. Zo kun je weer voor €25 per klas meedoen (excl. BTW en incl. verzendkosten). Daarvoor krijg je het lespakket, video, 30x Biebboys Expeditieboek, toolkits (tekst en beeld voor promotie) en 20x give-away tattoos. Meer informatie over welke promotiematerialen je hiervoor ontvangt vind je op de website.

Opgeven
Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten en stuur een mail naar doemee@biebboys.nl. Je ontvangt dan van ons op 29 februari de digitale toolkit voor de promotie richting de scholen. Ook ontvang je een uitnodiging voor het webinar op 29 februari om 15:00 – 16:00, waar we meer informatie delen over de Grote BiebBoys Zomerchallenge.

Meer informatie
Op biebboys.nl/zomerchallenge, kun je meer informatie lezen en je bestelling doorgeven. Tot 30 april kan je doorgeven hoeveel pakketten je wilt bestellen. Daarna is aanmelding helaas niet meer mogelijk in verband met doorlooptijd drukwerk.

(Geschreven door: Menno Goosen)
Origineel Bibliotheekblad

Leave a Comment

BiebBoys in de klas!